A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Кобеляцька міська лікарня" Кобеляцької міської ради
39200, Полтавська обл., м. Кобеляки, вул. Шевченка, 78/109
kobcrb@ukr.net

Головному лікарю Кобеляцької ЦРЛ Казироду В.О. Заступнику головного лікаря Кобеляцької ЦРЛ Коваленко А.М

Дата: 10.01.2019 09:26
Кількість переглядів: 760

    Шановний Володимире Олексійовичу! Шановна Алло Миколаївно! Глибоке почуття вдячності, одночасно, з сердечними вітаннями з Новорічними та Різдвяними святами, - спонукало звернутися до Вас хоча б у такій формі, щоб висловити свою безмежну вдячність за оперативність, чуйність, професіоналізм, високе почуття відповідальності, проникливе ставлення до хворих, медикам, які в ніч на 24 листопада уже минулого року і до цього часу боролись і боряться за  врятування ще одного людського життя.

    Ніколи не зітруться з пам'яті події тієї страшної ночі, коли раптовий приступ інсульту трапився з моїм чоловіком Оберемком Михайлом Івановичем, який в минулому уже був переніс інфаркт Міокарда, мав серйозні захворювання серця і в тому теж двобої зі смертю медики були переможцями. Але напад інсульту був набагато страшнішим. І невідо, чим би все закінчилося, якби не високопрофесійні, злагоджені дії медиків Кобеляцької ЦРЛ, які послідовно, поетапно боролись за його життя. Боряться і зараз. Але наступає та мить свідомості і гордості за наших лікарів, коли, без перебільшення, ставши перед ними на коліна, хочеться їм сказати просте, вдячне "Спасибі!".

    Впродовж багатьох років несу в своєму серці безмежну вдячність медику від Бога, професіоналу своєї справи, фельдшеру ЕМД Білишку Вадиму Павловичу, адже, достеменно знаю, що не одному хворому він вдруге подарував життя. У нашому випадку - без перебільшення. Адже, завдяки його величезному досвіду, єдино правильним діям, мій чоловік залишився живим. То ж, доземний уклін всій бригаді медиків на чолі з Білишком В.П., які в ніч на 24.11.2018 року миттєво, в лічені долі хвилин,приїхали до нас на виклик. Окрема подяка всім без винятку медикам ВАІТ на чолі з завідуючим Біденком О.В., які всю ніч боролись за його життя, а потім ще певний час надавали необхідну реанімаційну допомогу. В тому, що я бачила, стверджується тільки одне : так діють професіонали!

    Там, де є любов до людей, там буде і любов до лікарського мистецтва, - цими словами знаменитого Гіппократа я говорю про роботу всього неврологічного відділення на чолі з завідуючою Зінченко Русланою Валеріївною, де мій чоловік продовжував лікування після ВАІТ, і під наглядом якої перебуває по даний час. Сказати "Спасибі!" цьому лікарю та всьому її дружньому колективу - не сказати нічого, адже з перших хвилин нападу та загрози життю спільно з колегами не відходила від нього , як і від інших тяжкохворих, борючись з недугою, застосовуючи все своє вміння, набуті знання та досвід, щоб призначити індивідуальний, єдино правильний, метод лікування. І всі ці дії - без права на помилку. У відділенні неврології - не просто лікують : тут кожен робить свою справу так, щоб буквально поставити на ноги навіть того, у кого зникло бажання через недугу боротись за життя. Уважне, чуйне ставлення до хворих, проникливість їх проблемами, цілодобовий догляд, а ще - згуртованість, єдність колективу, висока відповідальність, чистота та затишок у відділенні - це далеко не повний перелік характерних рис колективу неврології, які дійсно працюють за покликом сердець.

    За час перебування у лікарні у чоловіка виникали і інші, не менш серйозні складнощі, в тому числі, перебуваючи у тяжкому стані, йому було необхідне невідкладне хірургічне втручання, а ще - втрата зору, атонія кишечника, серцеві напади, і з усім цим успішно справились лікарі терапевтичного відділення, хірург Скорик О.В., офтальмолог Строніна Л.Ф., лікар Хорішко С.А, медсестри кабінету ЕКГ, лабораторії та аналізів. Всі вони, як складові частини потужного медичного механізму доклали і докладають свої знання, вміння, досвід, високий професіоналізм, щоб вкотре! врятувати ще одне життя. А за цим - не обов'язково їхати на лікування в область чи столицю. Практика стверджує: у нас лікують нічим не гірше, в чому і Ваша особиста заслуга та заслуга всіх медиків, душевне тепло яких, вміння їх невтомних рук, повернуться до всіх Вас людською шаною, вдячністю та любов'ю.

    З глибокою повагою та святковими вітаннями - Галина Оберемко, ветеран ОВС та вся родина.

                                                                          м. Кобеляки


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень