A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Кобеляцька міська лікарня" Кобеляцької міської ради
39200, Полтавська обл., м. Кобеляки, вул. Шевченка, 78/109
kobcrb@ukr.net

Дорогі добродії!

Дата: 11.04.2020 14:31
Кількість переглядів: 192

Цими днями ми всі перебуваємо у напруженій боротьбі з поширенням наднебезпечної короновірусної  інфекції. Залучені всі можливі трудові, технічні і фінансові ресурси. Однак, далека від ідеального стану медицина не здатна самотужки вправитися з викликом небезпечної для людства хвороби.

   З огляду на таку ситуацію адміністрація КНП «Кобеляцька центральна районна лікарня» мусила звертатися до усіх небайдужих за допомогою. Протягом останніх днів на рахунок районної лікарні надійшли кошти у вигляді благодійної допомоги для запобігання виникнення і поширення короновірусної хвороби (Covid-19) для проведення протиепідемічної роботи у лікарні медичними працівниками від депутата обласної ради Коваленко Г.Б. ПРАТ «Придніпровський спецкар’єр» (керівник Шандра О.О.), ФГ «Гектор» (керівник Жук Р.О.), ТОВ «Зоря» (керівник Терніков Ю.М.), ТОВ АФ «Добробут» (керівник Березовський А.П.), ТОВ «Кернел Трейд» (керівник  служби персоналу Кульчицька Н.О.), БФ «Полтавський гірничо-збагачувальний комбінат» (керівник Мінязев В.Д.), СФГ «Шанс» (керівники Струк В.М., Ткаченко О.І.), Дорожнє підприємство «Онур» ТААХХУТ ТАШИМАДЖИЛИКІНШААТ.

     Крім того, нашій лікарні продуктами харчування для хворих допомогли СК «Радянський» (керівник Андрієнко М.І.), ФГ «Україна» (керівник Норка З.А.), СФГ «Ліс» (керівник Лещенко І.В.).

   Адміністрація лікарні та всі медичні працівники щиро вдячні за вагому допомогу всім тим, хто ще долучиться до благодійної справи. Міцного усім здоров’я!!!

  

                                                                    Головний лікар                                                            

                                                                         В.КАЗИРОД

    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень