A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Кобеляцька міська лікарня" Кобеляцької міської ради
39200, Полтавська обл., м. Кобеляки, вул. Шевченка, 78/109
kobcrb@ukr.net

Спільні зусилля у боротьбі з небезпечною хворобою

Дата: 02.01.2021 19:21
Кількість переглядів: 246

Кобеляцькі медики наразі перебувають у стані напруженої боротьби з коронавірусною інфекцією, щоденно лікують десятки людей та оберігають їх життя і здоров’я від наслідків небезпечної хвороби.

На початку грудня адміністрація КНП «Кобеляцька центральна районна лікарня» публічно звернулася до усіх небайдужих кобелячан за фінансовою допомогою для придбання кисневих концентраторів для вироблення кисню.

Буквально за декілька днів на рахунок лікарні від благодійників надійшло майже 138 тисяч гривень допомоги. Цих коштів вистачило для придбання 3-х концентраторів кисню для медичного використання OLV-10 на суму 113 400 грн. На залишок коштів допомоги та власні кошти лікарні було закуплено ще 2 кисневих концентратори на суму 75 603,00 грн. Вартість одного такого апарата склала близько 38 тисяч гривень.

Висловлюємо глибоку повагу та щиру вдячність за надану фінансову допомогу нашим благодійникам:

Краснощік Віталію Анатолійовичу, СТОВ «Бережнівське» Байбарі Івану Антоновичу, СК «Радянський» Андрієнко Миколі Івановичу, Вовк Антоніні Федорівні, Чуніхіній Наталії Василівні, Шевченко Геннадію Петровичу, Кобеляцька райспоживспілка - Хмілевській Світлані Іванівні, Паліївець Ірині Іллівні, Євстратову Едуарду Євгенійовичу, ФОП Березі Оксані Петрівні, Заїці Вадиму Владиславовичу,

ФГ «Громада» Жук Сергію Миколайовичу, Мокрому Віталію Федоровичу, Волошину Олександру Васильовичу, Коломієць Петру Григоровичу, Бугаєнко Анатолію Кузьмовичу та ще одному жителю міста Кобеляки, який не побажав називати своє прізвище.

Крім того, протягом останнього тижня грудня 2020р. на наше прохання відгукнулися багато інших небайдужих людей та надали вагому фінансову допомогу на придбання кисневих концентраторів для лікування хворих на COVID-19.

А тому висловлюємо глибоку повагу та щиру вдячність нашим благодійникам:

Білоусько Я.Г., ТОВ «Агрофірма «Оріль» (Тарасенко А.В.), СФГ «Урожай»

(Стрюк І.Я.), ФГ «Злагода 2017» (Жеребець В.М.), СФГ «Відродження» (Дрига В.В.),

ТОВ АФ «Добробут» (Таранушич А.О.), ФГ «Дар-Ю» (Ющенко В.Г.), СФГ «Ліс» (Лещенко І.В.), СФГ «Кристал» (Зубенко О.І.), ФГ «Червоні Квіти» (Слоква П.І.),

ФГ «Віват» (Малюк В.М.), СФГ «Шанс» (Струк В.М.). За кошти цих благодійників районна лікарня додатково придбала 4 кисневих концентратори на загальну суму 151 тис.грн.

Ще один кисневий концентратор самостійно придбала та передала лікарні керівник СТОВ «Україна» Норка З.А.

Також у грудні 2020р. за кошти Національної служби здоров’я України ми придбали 15 кисневих концентраторів на загальну суму 565 тис.грн.

 

Адміністрація лікарні, медичні працівники та пацієнти щиро вдячні за вагому допомогу усім цим людям та ввіреним їм підприємствам і колективам. Наперед вдячні всім тим, хто ще долучиться до благодійної справи. Зичимо усім міцного здоров’я!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень