A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Кобеляцька міська лікарня" Кобеляцької міської ради
39200, Полтавська обл., м. Кобеляки, вул. Шевченка, 78/109
kobcrb@ukr.net

Андрій Шевченко провів онлайн-зустріч з українськими лікарями

Дата: 20.06.2022 14:34
Кількість переглядів: 111

May be an image of 17 people and text

У лікарів «Українського Медичного Клубу» та Української футбольної асоціації медиків сьогодні було подвійне свято. Перше — професійне, День медичного працівника. Друге — емоційне, бо їх привітав амбасадор UNITED24.

«У найважчий час ви робите надзвичайно важливу справу. Ви мої герої, я пишаюсь вами всіма і зроблю все, щоб допомогти вам у вашій роботі!», — сказав легендарний футболіст під час зуму.

Учасники онлайн-зустрічі поділились переживаннями про найважчі моменти війни. Євген Слєпов, дитячий хірург Київської обласної дитячої лікарні, пригадує: «Найскладніше було під час обстрілів: Боярку обстрілювали з градів, з артилерії. Один із снарядів прилетів у приватний сектор і повністю зруйнував будинок. Звідти до нас привезли дівчинку. Вона мала осколкове ураження скроневої ділянки: уламок залишився під шкірою, не пробивши кістки черепа. Це було справді диво». Євген також подякував Андрію Шевченку за підтримку медиків як сьогодні, так і у 90-ті роки. «Можливо, ви не пам‘ятаєте, але багато років тому ваш фонд передав нашій лікарні реанімобіль і це врятувало дуже багато дитячих життів», – сказав Євген.

Олексій Орлов, хірург госпіталю ветеранів, запросив Шевченка подивитись, з яким запалом прооперовані бійці відновлюються, що повернутись на фронт: «Ви не уявляєте, який настрій у хлопців. Тільки вчора прооперували, а сьогодні вже бігає, хоче якнайшвише реабілітуватись після травм і повернутися до своїх».

Попри те, що з початку повномасштабного вторгнення медики не покидають свій фронт, вони знаходять час і для організації благодійних заходів, як-от ветеранський чемпіонат футболу серед лікарів в Радивілові чи благодійний матч проти збірних військовослужбовців, мерів та артистів у Бородянці після її деокупації. А ще «Український Медичний Клуб»домігся виключення росії з Чемпіонату світу з футболу серед лікарів ✊

UNITED24 разом із Андрієм Шевченком ще раз вітає медиків зі святом. Дякуємо за кожне врятоване життя! Допомогти українським лікарям можна в один клік: https://u24.gov.ua/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень