A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Кобеляцька міська лікарня" Кобеляцької міської ради
39200, Полтавська обл., м. Кобеляки, вул. Шевченка, 78/109
kobcrb@ukr.net

Кошти для пільгового лікування та зубопротезування чорнобильцям в Кобеляках є і будуть!

Дата: 31.07.2018 09:37
Кількість переглядів: 187

       В наш фінансово складний час від пацієнтів нерідко надходять справедливі нарікання на нестачу коштів для пільгового амбулаторного лікування. Дійсно можливості нашого забезпечення справді рідко відповідають задекларованим правам пільговиків.
        Нажаль і на практиці не все виходить гладко, бо крім того в штаті ЦРЛ на разі є вакантними посади кардіолога й ендокринолога, а єдиний в поліклінічному відділенні терапевт відповідає за профогляди, а не за пільгові рецепти. Не додає зручності й остаточно не врегульований розподіл функціональних обов’язків між ще недавно об’єднаними, а тепер  відділеними один від одного ЦРЛ та ПМСД.
      Але, на щастя, далеко не все так погано у нашому так би мовити домі. Так, адміністраціями районної лікарні та ПМСД, разом з керівництвом управління праці та  соціального захисту населення,  районної аптеки № 146 належно відпрацьовані і щомісячно запроваджуються в дію освоєння коштів постраждалим від аварії на ЧАЕС для пільгового амбулаторного лікування за рецептами лікарів.
       Відрадно, що для  наших понад 180 ліквідаторів для близько 80 переселенців з зони аварії на ЧАЕС було віднайдено сприйнятний та дієвий компроміс і заказ постійно від 6 до 8 чорнобильців отримують ліки на загальну суму близько 1900 – 2000 грн. щомісячно.
        Такі кошти для чорнобильців будуть і надалі, зокрема помісячно:
серпень – 2162 грн.
вересень – 2809 грн
жовтень 1194 грн
листопад 1964 грн
грудень 1935 грн
       Запрошуючи постраждалих від аварії на ЧАЕС (І, ІІ та ІІІ категорії) хочу нагадати, що перед випискою ліків необхідно пройти огляд та  зробити запис у сімейного лікаря, а також звершити медогляд на 2018рік.
    Варто також додати, що щомісячно виділяються від 773 грн до 2397 грн для пільгового зубопротезування  чорнобильців, яких ми також запрошуємо.
     Крім того, реабілітаційне відділення  чорнобильців Полтавської обласної лікарні щомісячно надсилає путівки й для наших чорнобильців. Зокрема Кобелячан запрошують за путівками на 9-е та 20-е серпня.
 
Завідувач поліклінічним
  відділенням                                                              В.С. Коробейник.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень