A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Кобеляцька міська лікарня" Кобеляцької міської ради
39200, Полтавська обл., м. Кобеляки, вул. Шевченка, 78/109
kobcrb@ukr.net

Відкриття дитячого відділення

Дата: 05.10.2018 13:37
Кількість переглядів: 161

   3 жовтня в Кобеляцькій ЦРЛ відбулося відкриття оновленого дитячого відділення завдяки плідній, злагодженій співпраці депутатського корпусу обласної та районної ради, адміністрації району. Ремонт розпочався тоді, коли тут розміщувалось пологове відділення. Але час не стоїть на місці. Реформи, які відбуваються в охороні здоров'я, передбачають не тільки зміну фінансування, а, насамперед, - надання якісних медичних послуг.

   Привітали медиків: голова Полтавської обласної ради О.Біленький, депутат обласної ради Г.Коваленко, голова Кобеляцької районної державної адміністрації  Т. Шевченко,  голова районної ради В. Кішінський , головний лікар Кобеляцької ЦРЛ В.Казирод..

З ініціативи голови райдержадміністрації Таміли Шевченко у відремонтоване приміщення перевели дитяче відділення і всі змогли переконатись, що для дітей і медперсоналу створені хороші умови.

   Звертаючись до присутніх на відкритті голова адміністрації Таміла Шевченко підкреслила важливість  і необхідність спільної роботи:  - ми крок за кроком йдемо до того моменту, коли лікувальним об’єктам даємо друге дихання, все, що залежатиме від нашої команди, ми будемо робити, щоб покращити умови вашої праці та умови лікування дітей.

   Ця подія відбулася завдяки депутатам обласної ради – Геннадію Коваленко, Миколі Жуку і Сергію Жуку, депутатам районної ради, які  виділили кошти  на проведення ремонту.  Також щиро вдячні членам Ротарі – клубу «Кобеляки» (голова В.Попруга), які  придбали дитячі ліжка, а фірмою «Ростстрой» надано спонсорську допомогу - подаровано пральну машину. 
    Подарунки дітям подарувала служба в справах дітей (керівник Надія Коваленко) і директор ТОВ «Агрозем –Груп» Володимир Жуков.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень