A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Кобеляцька міська лікарня" Кобеляцької міської ради
39200, Полтавська обл., м. Кобеляки, вул. Шевченка, 78/109
kobcrb@ukr.net

Життя повинно бути якісним до останнього його моменту

Дата: 07.06.2021 13:30
Кількість переглядів: 567

У нашій лікарні з 2018 року працює паліативне відділення з наданням хоспісної допомоги. В ньому надається допомога тяжкохворим пацієнтам, які мають невиліковні захворювання. Основна мета паліативної допомоги – забезпечення полегшення болю та інших симптомів, що спричиняють страждання, а також подолання інших проблем (фізичних, психосоціальних, духовних тощо). Ми використовуємо індивідуально орієнтований, мультидисциплінарний підхід, тому наші пацієнти можуть розраховувати не лише на кваліфіковану медичну допомогу, а й на підтримку з боку соціальних працівників, священників, різних громадських організацій.

Відділення забезпечено лікарями, психологом, молодшим та середнім медичним персоналом, які створюють атмосферу максимально комфортного, наближеного до домашньої обстановки, перебування пацієнтів в лікарні. Також ми взаємодіємо з іншими підрозділами нашої установи для надання необхідної допомоги при діагностиці, лікуванні чи зменшенні рівня дискомфорту від симптомів різних захворювань. На даний момент відділення забезпечено усім необхідним обладнанням для надання паліативної допомоги. Для нас важливо, щоб кожен пацієнт міг зберегти людську гідність, відчував себе достатньо комфортно та якісно проживав життя у його фінальній стадії.

Також у нас є можливість для тимчасового перебування тяжкохворих пацієнтів, які потребують постійного догляду. Це може бути особливо актуальним для їх родичів, яким необхідно поїхати на відпочинок чи для вирішення робочих питань в іншому місті, країні.

Паліативна допомога надається планово, тому для її отримання необхідно звернутися до сімейного лікаря. На даний момент доступно 8 ліжок.

У додатку зазначено критерії, за якими можна зрозуміти, чи потребує людина паліативної допомоги (Наказ МОЗ України від 04.06.2020  № 1308, додаток 2).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень