A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Кобеляцька міська лікарня" Кобеляцької міської ради
39200, Полтавська обл., м. Кобеляки, вул. Шевченка, 78/109
kobcrb@ukr.net

Урочисті заходи з нагоди професійного свята

Дата: 23.06.2021 11:45
Кількість переглядів: 228

18 червня в актовій залі КНП «Кобеляцька міська лікарня»  відбулися урочистості з нагоди Дня медичного працівника. Участь у заході взяли депутати Кобеляцької міської  ради Мельник Андрій Іванович,  Фещенко Василь Васильович та  начальник відділу інформаційно-технічного забезпечення Кобеляцької  міської  ради Тимошенко Тетяна Іванівна,  які висловили слова вдячності та вручили Подяки медичним працівникам. Головний лікар Казирод Володимир Олексійович виступив з вітальним словом перед колегами.  Він наголосив, що другий рік поспіль наші лікарі, лаборанти, медсестри, санітари знаходяться на передовій – ведуть боротьбу з коронавірусною інфекцією: «ваше свято – це свято всіх людей, адже саме від вас залежить життя і здоров’я кожного, і ці поняття нерозривні. Не всім дано бути медиком, це та професія, яка потребує особливого дару. Безперечно, без любові до людей це неможливо. У вашій нелегкій справі завжди буде підтримка, турбота і вдячність людей. Належні умови повинні створюватися для вашої роботи з боку влади. Попередній та нинішній рік засвідчили, що медики – герої, оскільки працювали в умовах, коли ще було невідомо, якою підступною може бути хвороба і які можуть бути наслідки. Ви не злякалися викликів і самовіддано виконували свій обов’язок. І ви з цим успішно впоралися!»

Після вітального слова головний лікар разом  з головою профспілкового комітету КНП «Кобеляцька міська лікарня» вручили Грамоти медичним працівникам від адміністрації лікарні за багаторічну сумлінну працю,  високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток галузі охорони здоров’я.

Подяками від Департаменту охорони здоров’я Полтавської  облдержадміністрації були відзначені: Каун Наталія – лікар фтизіатр,  Біденко Олександр  - завідувач відділення анестезіології  з ліжками інтенсивної  терапії та Батюк Тетяна -  старша медична сестра інфекційного відділення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень