A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Кобеляцька міська лікарня" Кобеляцької міської ради
39200, Полтавська обл., м. Кобеляки, вул. Шевченка, 78/109
kobcrb@ukr.net

Полтавщина розпочинає п'ятий, масштабний, етап вакцинації проти коронавірусу.

Дата: 05.08.2021 10:27
Кількість переглядів: 204

Полтавщина розпочинає п'ятий, масштабний, етап вакцинації проти коронавірусу. Відтепер будь-хто максимально доступно й просто зможе отримати щеплення.

Де можна вакцинуватися. У Центрах масової вакцинації, які розташовані у п'яти великих містах області: Полтаві, Кременчуці, Лубнах, Миргороді та Горішніх Плавнях. Центри вакцинації працюють щоденно з 9 до 18 години без вихідних.

Якщо ви живете в сільській місцевості, вам буде зручно прийти до пункту вакцинації. Вони діють в амбулаторіях по всій області. Таких пунктів щеплення 93.

Як записатися на щеплення. За контактним телефоном реєстратури. Телефони Центрів вакцинації – на зображенні. Адреси й телефони пунктів вакцинації, які діють в амбулаторіях, – за посиланням vaccination.covid19.gov.ua.

Додаток «Дія». Припиняється реєстрація через сайт або мобільний додаток «Дія» в чергу на вакцинацію.

Кого щеплюватимуть. Усіх охочих віком від 18 років. Пріоритет у черзі надаватимуть, як і раніше, людям літнього віку, людям із супутніми захворюваннями та іншим вразливим групам населення.

Які вакцини доступні на Полтавщині. Comirnaty/Pfizer-BioNTech, CoronaVac/Sinovac Biotech, AstraZeneca (Covishield, SKBio) та Moderna.

Що з собою взяти. Паспорт, декларацію з сімейним лікарем або ідентифікаційний код.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень