A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Кобеляцька міська лікарня" Кобеляцької міської ради
39200, Полтавська обл., м. Кобеляки, вул. Шевченка, 78/109
kobcrb@ukr.net

Новини

Всеукраїнський тиждень підтримки грудного вигодовування

Починаючи з 1 по 7 серпня проводиться Всеукраїнський тиждень підтримки грудного вигодовування під девізом: «Розширюючи права та можливості батьків, сприяємо грудному вигодовуванню». Час проведення обрано невипадково, цього дня в 1990 році була прийнята Декларація про захист, заохочення та підтримку грудного вигодовування. Цю Декларацію підписали 32 країни і 10 агентств ЮНІСЕФ.

09:02 02.08.2019

Клієнтам пробації про здоровий спосіб життя.

19 лютого 2019 року в Кобеляцькому районному відділі філії Державної установи « Центр пробації » в Полтавській області лікарем інфекціоністом кабінету « Довіра » сайту антиретровірусної терапії Кобеляцької центральної районної лікарні Супруненко В.М. та соціальним працівником благодійної організації « Світло Надії » Жорняк І.В. за участю особового складу районного відділу з клієнтами пробації проведено бесіду про хронічні інфекційні захворювання, що передаються через кров, про перебіг цих захворювань та їх лікування.

09:44 05.03.2019

Небезпечна дифтерія

Дифтерія – це гостре інфекційне захворювання, що найчастіше вражає ротоглотку, але нерідко зачіпає гортань, бронхи, шкіру, серцево-судинну, дихальну, нервову системи, а також надниркові залози. На інфікованому місці виникає запальний процес із фібринозним нальотом.

13:56 04.03.2019

“ЗНАЮ”, “ДІЮ”, "ЖИВУ”

         Легко, невимушено, практично на одному диханні, причому - не лише змістовно й актуально, але і надзвичайно цікаво та корисно, причому - якраз напередодні Всесвітнього Дня боротьби з раком, пройшов Перший Форум онкопацієнтів України, який зібрав понад 120 делегатів зі злоякісними захворюваннями різних стадій та різної локалізації і відбувся на базі чудової київської клініки "Оберіг"

10:43 08.02.2019

Всесвітній день боротьби проти раку

Всесвітній день боротьби проти раку відзначається щорічно 4 лютого. Мета цього дня як в усьому світі, так і в Кобеляцькому районі - це підвищення обізнаності людей про рак як один із найстрашніших і згубних захворювань нашої сучасної цивілізації.

10:12 04.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень