A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Кобеляцька міська лікарня" Кобеляцької міської ради
39200, Полтавська обл., м. Кобеляки, вул. Шевченка, 78/109
kobcrb@ukr.net

Новини

Про платформу «СпівДія»

Координаційний штаб з гуманітарних і соціальних питань Офісу Президента України спільно з Міністерством молоді та спорту України, Міністерством охорони здоров'я України, Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України та Міністерством розвитку громад та територій України запустили платформу гуманітарної допомоги цивільному населенню «СпівДія».

10:37 01.04.2022

Найбільш зручний і простий спосіб вакцинуватися

Найбільш зручний і простий спосіб вакцинуватися – це отримати щеплення на роботі, як організований колектив. Не потрібно відпрошуватися або брати відгул, щоб прийти в центр вакцинації. Мобільна бригада приїде безпосередньо до вас. Записатися на щеплення разом з усіма співробітниками можна через найближчий пункт вакцинації у вашій громаді. Або ж через наших медиків, які вже зараз обдзвонюють усі організовані колективи Полтавської області. Для щеплення обирайте будь-яку вакцину, наразі найпопулярніша серед колективів – Moderna. Вона вироблена в США, ефективна й безпечна так само, як і вакцина Pfizer. Закликаю керівників і співробітників не втрачати можливість! 

10:33 05.08.2021

Чи варто вакцинуватися? Однозначно!

Чи варто вакцинуватися? Однозначно! Подібних запитань насамперед не повинно виникати ні в батьків, ні в учителів, ні в медиків, ні в кого іншого, особливо тих, хто працює з дітьми. Їхнє здоров'я – наша відповідальність, тим паче перед початком навчального року. Відтепер, якщо область потрапляє в жовту, помаранчеву або червону зону, будуть працювати лише ті садочки, школи та університети, де вакциновані мінімум 80% персоналу. Дуже правильне рішення Кабміну! Зараз Полтавщина – у зеленій зоні, і я, впевнений, як і ви, хочу, щоб так було й надалі. Але для цього потрібно вакцинуватися. Робіть щеплення, захищайте себе і свою сім'ю від коронавірусу!

10:32 05.08.2021

Вакциною Moderna тепер можна щепитися в центрах вакцинації

Вакциною Moderna тепер можна щепитися в центрах вакцинації. У Полтаві – в ТРЦ «Київ», а також у всіх інших центрах у Кременчуці, Миргороді, Лубнах і Горішніх Плавнях. Вакцинуйтеся вже зараз! Оберіть своє здоров’я, родину та свободу від COVID-19. Усе про вакцинацію на Полтавщині читайте тут: bit.ly/3eXow1X

10:31 05.08.2021

Центр вакцинації у Полтаві

У Центрі вакцинації в Полтаві багатолюдно, бо відсьогодні щепитися проти коронавірусу може будь-хто. Це максимально доступно, легко та безпечно. Приходь і вакцинуйся вже зараз! Обирай своє здоров’я, родину та свободу від COVID-19. Центр працює без вихідних із 9:00 до 18:00. Обирай найближчі Центри вакцинації за посиланням: vaccination.covid19.gov.ua

10:30 05.08.2021

Полтавщина отримала 60 тисяч доз вакцини Moderna американського виробництва.

Полтавщина отримала 60 тисяч доз вакцини Moderna американського виробництва. Вона призначена переважно для організованих колективів, де на щеплення одразу записалися понад 50 людей. Зараз на Полтавщині 1200 колективів зареєструвалися на вакцинацію. Мобільні бригади контактують із ними, а вакцину вже почали розподіляти на місця. Ефективність Moderna становить понад 94%. Необхідні дві дози інтервалом у 28 днів, тому через три тижні область має отримати ще 60 тисяч доз для ревакцинації.

10:28 05.08.2021

Відкриття двох додаткових центрів

Сьогодні в Полтаві й завтра в Кременчуці відкриваються додаткові два Центри масової вакцинації населення. У Полтаві – у ПД «Листопад», на вулиці Соборності, 58, у Кременчуці – на проспекті Лесі Українки, 80 (колишнє приміщення 4-ї поліклініки). Працюватимуть Центри щоденно з 9:00 до 18:00. У Полтаві щеплюють вакцинами Pfizer і CoronaVac, а в новому Центрі вакцинації в Кременчуці – Pfizer і Moderna. Із собою необхідно мати паспорт, декларацію з сімейним лікарем або ідентифікаційний код.

08:46 05.08.2021

Урочисті заходи з нагоди професійного свята

18 червня в актовій залі КНП «Кобеляцька міська лікарня»  відбулися урочистості з нагоди Дня медичного працівника. Участь у заході взяли депутати Кобеляцької міської  ради Мельник Андрій Іванович,  Фещенко Василь Васильович та  начальник відділу інформаційно-технічного забезпечення Кобеляцької  міської  ради Тимошенко Тетяна Іванівна,  які висловили слова вдячності та вручили Подяки медичним працівникам. Головний лікар Казирод Володимир Олексійович виступив з вітальним словом перед колегами.  Він наголосив, що другий рік поспіль наші лікарі, лаборанти, медсестри, санітари знаходяться на передовій – ведуть боротьбу з коронавірусною інфекцією: «ваше свято – це свято всіх людей, адже саме від вас залежить життя і здоров’я кожного, і ці поняття нерозривні. Не всім дано бути медиком, це та професія, яка потребує особливого дару. Безперечно, без любові до людей це неможливо. У вашій нелегкій справі завжди буде підтримка, турбота і вдячність людей. Належні умови повинні створюватися для вашої роботи з боку влади. Попередній та нинішній рік засвідчили, що медики – герої, оскільки працювали в умовах, коли ще було невідомо, якою підступною може бути хвороба і які можуть бути наслідки. Ви не злякалися викликів і самовіддано виконували свій обов’язок. І ви з цим успішно впоралися!»

11:45 23.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень