A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Кобеляцька міська лікарня" Кобеляцької міської ради
39200, Полтавська обл., м. Кобеляки, вул. Шевченка, 78/109
kobcrb@ukr.net

Новини

Життя повинно бути якісним до останнього його моменту

У нашій лікарні з 2018 року працює паліативне відділення з наданням хоспісної допомоги. В ньому надається допомога тяжкохворим пацієнтам, які мають невиліковні захворювання. Основна мета паліативної допомоги – забезпечення полегшення болю та інших симптомів, що спричиняють страждання, а також подолання інших проблем (фізичних, психосоціальних, духовних тощо). Ми використовуємо індивідуально орієнтований, мультидисциплінарний підхід, тому наші пацієнти можуть розраховувати не лише на кваліфіковану медичну допомогу, а й на підтримку з боку соціальних працівників, священників, різних громадських організацій.

13:30 07.06.2021

12 травня - Міжнародний день медичної сестри

        Дорогі наші колеги, прийміть щире вітання з професійним святом - Міжнародним днем медичної сестри!          Медсестричка, медбрат - це мужність і подвиг щодня, підставлене плече для людської біди, мудрість та щирість, надзвичайна працьовитість та самозречення заради інших, це любов до життя та людей. Ваші чуйні, талановиті руки повертають людям радість відчути себе знову здоровим, вселяють надію та віру у зцілення, заспокоюють та допомагають. Ангел-Охоронець, Добра фея в білому халаті - з любов’ю та вдячністю називають вас пацієнти. Нехай ваша доброта та чуйність повертаються до вас сторицею, приємними хвилинами щасливих посмішок людей. Ви справжні зброєносці лікарів, їх права рука, надійне плече.              Бажаємо вам міцного здоров’я, терпіння і наснаги в нелегкій та відповідальній професії, яку ви обрали, адже медик - це поклик, це життя того, хто не уявляє свою долю інакше. Бажаємо вам сімейного затишку, злагоди та взаєморозуміння, вдячності  від людей та любові від рідних. Нехай збуваються ваші бажання, достатком повернуться ваші старання!

18:40 11.05.2021

Оголошення

КНП "Кобеляцька міська лікарня" повідомляє, що лікар-отоларинголог проводить амбулаторний прийом пацієнтів з 11-00 до 13-00 год. за умови обов"язкового електронного направлення від сімейного лікаря. Прохаємо вибачення за тимчасові незручності, пов"язані із залученням лікаря до роботи в інфекційному госпіталі для боротьби з COVID-19.

02:09 27.03.2021

Оголошення

Шановні жителі Кобеляцької та Білицької

17:52 28.01.2021

Досягнення у покращенні медичного обслуговування

КНП «Кобеляцька міська лікарня» попередньо, неодноразово інформувала жителів про небайдужих благодійників, які надали суттєву фінансову допомогу закладу. На  перераховані кошти,  лікарня придбала кисневі концентратори для медичної допомоги пацієнтам з тяжкими захворюваннями дихальних шляхів. Також  введено в дію кольпоскоп з відеофіксацією для обстеження жінок, що дає змогу зафіксувати та роздрукувати результати дослідження.

22:58 27.01.2021

Поборемо разом COVID-19

Кобеляцькі медики наразі перебувають у стані напруженої боротьби з коронавірусною інфекцією, щоденно лікують десятки людей та оберігають їх життя і здоров’я від наслідків небезпечної хвороби.

19:25 02.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень